Toertocht

De Ronde van Utrecht toertocht bestaat uit twee afstanden. De lange afstand van 105 kilometer gaat letterlijk om de stad Utrecht heen. Tijdens de gehele tocht heb je zicht op de Domtoren. De route gaat over autoluwe wegen en mooie brede fietspaden en is uitgezet door lokale wielrenners die de omgeving als geen ander kennen. De toertocht is volledig uitgepijld en heeft onderweg een verzorgingspost.
Het ‘Rondje van Utrecht’ is een afstand van 30 kilometer. Deze toertocht is zeer geschikt voor families, e-bikers en beginnende wielrenners en is ook volledig uitgepijld.

Voor beide afstanden is er onderweg een extra opstapplaats voor Houtenaren.
Ondanks dat er tijdens de route op de meeste plekken lekker doorgefietst kan worden, blijft het een toertocht. Houd ten alle tijden rekening met je medeweggebruikers! Als je echt een snelle tijd wil neerzetten, overweeg dan om deel te nemen aan het ‘Open Kampioenschap van Utrecht’ bij het wedstrijdprogramma.

Schrijf je hieronder in voor deze tocht! Een deel van de opbrengst van het wielerfestival Ronde van Utercht zal worden gedoneerd aan Stichting Utrechts EigenDom. Wil je extra geven voor dit goede doel dan kun je dit aangeven via het inschrijfformulier.

Al ingeschreven? Bekijk hier wat praktische informatie voor op de dag zelf!